Beoordelingen 

497 commentaren van in totaal 498 beoordelingen
Service
Henk mulder (Appingedam )
11-07-2019
10

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig personeel

Service
Jg damhof (Holwierde)
11-07-2019
9

Prima service

Service
B.k.groenwold (ten boer)
11-07-2019
9

Het is een goed bedrijf, je wordt netjes geholpen, rek. op tijd, prima

Service
P. Roozemeijer
04-07-2019
9

De mensen in de showroom luisteren goed naar en kijken samen met jou, welke auto het beste bij je past. Zo kom je niet voor verrassingen te staan mbt tot maandelijkse kosten. Men is competent, vriendelijk en men neemt de tijd om de passende auto te vinden. Proefrijden is geen enkel probleem. Ondertussen rijd ik mijn 4de Toyota Yaris, bij Autobedrijf Lantinga gekocht. Dat zegt genoeg, lijkt mij. De garage houdt zich aan de afspraken, als er extra kosten komen, wordt van tevoren opgebeld. Ook de medewerkers zijn hulpvaardig en beleefd. Ik geef principieel nooit het hoogste cijfer, daarom dus een 9.

Service
S. de Leeuw (Almere)
21-06-2019
8

Nog nooit eerder een gewassen en gestofzuigde auto teruggekregen na een kleine beurt. Na ruim 39 jaren auto's te hebben gehad was dit de eerste keer. Communicatie uitstekend, prettige medewerkers. Goede service w.o. een hagelnieuwe leenauto en de eerder genoemde wasbeurt. Helaas is er een euvel niet verholpen te weten een hinderlijk gekraak aan de onderzijde van de Yaris. Ook de dealers in Almere en Huizen konden dit helaas niet verhelpen. Maar dat er serieus onderzoek naar is gedaan staat boven aan. Krakende wagens lopen het langst zullen we maar zeggen!

Service
G. Huisman (Groningen)
12-06-2019
10

Altijd alles correct.

Service
Jannie Sikkema
07-06-2019
10

Goede service vriendelijk personeel

Service
M. Mulder (Siddeburen)
31-05-2019
9

Goede service, goed overleg met de klant, duidelijke uitleg over werkzaamheden, vervangend vervoer is goed geregeld, doe-maar-gewoon mentaliteit, problemen worden adequaat verholpen

Service
Mw.Brouwer
22-05-2019
10

Prettige mensen, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Fijne wachtruimte.

Service
Rob Beverwijk (Groningen)
22-05-2019
10

Geweldig wat een service krijg je bij deze dealer gratis een bruikleen auto en de auto wordt ook nog gratis gewassen en een week later word je ook nog gebeld of alles naar wens was. Dit is wel een heel groot verschil met de dealer in Groningen.

Service
Vera van der Sloot (Finsterwolde)
17-05-2019
9

Goede service/houden zich aan de afspraak en denken met me mee!

Service
Henk mulder (Appingedam)
17-05-2019
10

Een fijne garage en vriendelijke medewerkers, die meedenken met de wensen van de klant. Ik voel mij dan ook zeer gewaardeerd als klant bij Lantinga. Iedereen is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Service
Jan Dijkema (Appingedam)
16-05-2019
9

Lantinga heeft al vele auto's aan ons gelevert, dit gaat steeds in een prettige sfeer. Reparaties worden goed gedaan, nooit wat verkeerd. .Goede wachtruimte, met krant en koffie of meerdere koppen.

Service
Mevr. Bus (Leersum)
10-05-2019
10

Altijd vriendelijk mensen. Er wordt altijd keurig gebeld over extra kosten. Er wordt altijd meegedacht en omdat ik van ver kom wordt ook hier rekening mee gehouden. Goede service.

Service
Hr en mevr Vonk (Garsthuizen)
08-05-2019
10

Vakkundige en vriendelijk personeel. Goed geoutileerde werkplaats.

Service
Wiecher Maarse (‘t Zandt)
03-05-2019
10

Zeer betrouwbaar en deskundig. Absolute aanrader!

Service
H.Dijk
03-05-2019
10

Goede service en inruilprijs. Erg prettig te woord gestaan.

Service
Dhr.J.Smit ('t Zandt)
30-04-2019
8

Correcte behandeling, en komen de afspraken na.

Service
Mevr Uil
24-04-2019
10

Zeer klant vriendelijk , en luisteren naar je wensen en geven goed advies

Service
Ina Lange (Engelbert)
18-04-2019
9

Zeer vriendelijk, goede service.

Service
Lalkens
18-04-2019
9

Vriendelijke mensen en betrouwbaar.

Service
S.slager
10-04-2019
10

Service uitstekend.

Service
Rob Marks
10-04-2019
9

Echt klantgericht en zeer vriendelijk.

Service
Sascha de Weert (Hattem)
10-04-2019
10

Alles precies volgens afspraak. Wachten is geen probleem, het is daar prettig vertoeven, en wat rond te kijken.

Service
T.D. Beerda
10-04-2019
7

Het kan beter.

Service
Dhr. P. van Dijk
09-04-2019
10

Goede service,duidelijke receptie en goede uitleg over de werkzaamheden. Lekkere koffie.

Service
Henk Langeland (Wehe den Hoorn)
09-04-2019
9

Fijne omgeving, vriendelijk personeel, de zaak ziet er erg goed en schoon uit!

Service
Bert Bos (Delfzijl)
09-04-2019
9

Prima service. Er wordt goed naar de klant geluisterd. Behulpzaam en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Voor een leenauto wordt niets in rekening gebracht. Vertrouwen is wederzijds!

Service
Dhr. Douma
08-04-2019
8

Goede verkoopservice en ook de werkplaats altijd behulpzaam en vol advies altijd tijd voor een praatje en koffie.

Service
Postma (Bedum)
08-04-2019
9

Keurige verkoopruimte. Schoon en overzichtelijk. Werkplaats schoon en evenals verkopers zijn ook de monteurs vriendelijk en meelevend.

Service
Frans Aué (Oldenzijl)
13-02-2019
10

Nette ontvangst, koffie en krant beschikbaar als je moet wachten. Keurige haal- en brengservice waar ik graag gebruik van maak. Afspraken worden nagekomen.

Verkoop
fam. hagen (niet vermelden)
12-02-2019
10

al sinds het bestaan van de yaris en daarvoor de starlet altijd goede vlotte en vriendelijke zaken gedaan

Service
Ria (Uithuizen)
01-02-2019
8

Betrouwbaar, snel, vriendelijk en een zeer goede service

Service
niezemuller (winsum)
01-02-2019
7

het is een goede garage

Verkoop
Arie en Truida Kremer (Uithuizen)
25-01-2019
9

Gewoon goed

Verkoop
M.van Zonneveld
09-01-2019
9

Bij Toyota Lantinga in Uithuizen worden we altijd heel plezierig en uitermate correct geholpen. Dit geldt niet alleen tijdens de verkoop, maar ook bij de onderhoudsbeurten. We zijn heel tevreden!

Service
Tjeert v. Houten,
09-01-2019
10

Goede service en aandacht voor de klant.

Service
Sjabbe Drijfhout
04-01-2019
9

ik en zeer tevreden over Lantinga zowel in de werkplaats als in showroom de mensen zijn altijd berijd om een toelichting te geven als ik een vraag heb fijne mensen.

Service
Lubbers (Bedum)
04-01-2019
9

Lantinga is nog een bedrijf met hart voor de klanten. Ze geven de klanten een persoonlijk gevoel.

Service
Roy Huijsmans (Zeerijp)
04-01-2019
10

Vriendelijk, Goede service, Duidelijk en Correct.

Service
H. Pleiter (Ten Boer)
04-01-2019
10

Komt afspraken altijd na Personeel zeer vriendelijk

Service
J.Bosman (Winsum)
04-01-2019
8

Al jaren zeer tevreden.

Verkoop
J.A,J de Vries (Delfzijl)
03-01-2019
9

Bij eventuele als iets onduidelijk is, gelijk contact opnemen of langs komen.

Service
Minko bakker (Middelstum)
21-12-2018
8

Voor mij is een 8 ruim voldoende

Service
Fam. Sterenberg (Uithuizen)
19-12-2018
9

Autobedrijf Lantinga V.o.f wordt door ons ervaren als een bedrijf waar alle medewerkers, directie, verkoop, receptie en werkplaats, er naar streven om een goed product af te leveren. Kernwoorden zijn: deskundigheid en servicegerichtheid.

Service
Zandt (Bellingwode)
14-12-2018
10

Auto wordt gehaald en teruggebracht

Service
Jenny van der Laan (Farmsum)
14-12-2018
8

We zijn zeer tevreden over de dealer. Goede service, niets te klagen.

Service
W D (uithuizen)
30-11-2018
10

Al vanaf 1988 klant rij al 30 jaar Toyota en ik woon tegenover de dealer.

Service
Douma (Delfzijl)
30-11-2018
8

Goed overleg en service bij het ongemak wat we hadden aan de auto.

Service
Jan Schiphuis (Nieuwolda)
30-11-2018
10

Al jaren een uitstekende service!

Service
J.G. Damhof (Holwierde)
29-11-2018
9

Prima service.

Service
w.udema (delfzijl)
27-11-2018
9

Heel erg klantvriendelijk en een goede serviese.

Service
Lammert Korendijk (Usquert)
14-11-2018
9

Prima en correcte garage met aardige en goede mensen. Veel service.

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
14-11-2018
10

Prima garage. Fijne mensen en vriendelijk personeel. Een ondernemer die voor zijn klanten door het vuur gaat. Altijd oplossingsgericht denken. Wij hebben er al onze auto's in onderhoud en gekocht.

Service
E.G.Braak. (Eppenhuizen)
09-11-2018
10

100 % tevreden over Alles.

Service
Roger Veldman (Ezinge)
09-11-2018
9

Vriendelijk, betrouwbaar familiebedrijf, aanbevelingen zijn gericht op de wensen v/d klant, omdat zij zich daarin verdiepen.

Service
MevrBrouwer (Sauwerd)
09-11-2018
10

Komen hun beloftes na!

Service
P.M. Toxopéus (Uithuizen)
09-11-2018
9

Afspraken worden nagekomen altijd vervangend vervoer mogelijk.

Service
P.A.Prins (------)
02-11-2018
10

Bij Lantinga Uithuizen is de auto in deskundige handen we zijn altijd zeer tevreden over afhandeling van de grote beurt en de A.P.K. (verdere mankementen zijn er nooit met onze Toyota).We rijden plus minus 42 jaar Toyota en lopen al even lang bij Lantinga.Als het niet goed was waren wij allang bij een andere dealer geweest.

Service
Berend van der Laan (Westeremden)
02-11-2018
9

Ik ben een zeer tevreden klant, wordt altijd correct en vriendelijk met een kop koffie behandeld. Als er een keer wat extra's moet gebeuren wordt het eerst goed met de klant overlegd alvorens er actie wordt ondernomen. Als de reparatie achteraf meevalt dan zie je dat ook op de factuur terug.

Service
Jeuken (Winsum)
29-10-2018
9

OK

Service
Jan Borchers (Delfzijl)
29-10-2018
9

Ik geef nooit een 10.Maar wij zeer te vreden als de auto een beurt krijgt krijgen we een leen auto mee.

Service
Ger Roos (Utrecht)
29-10-2018
10

Uitstekende service en voorbeeldig in het nakomen van afspraken.

Verkoop
Margriet Jonker
29-10-2018
9

Service en behulpzaamheid. Ben sinds 1991 klant heb een overstap van 10 maand naar peugeot gemaakt dit was geen succes.

Service
Jannetje Flikkema Klein (Haren Gr.)
19-10-2018
10

Over het halen en terugbrengen van de auto en als hij weer zo schoon is en weer prettiger rijdt ben ik zeer tevreden

Service
R. Masson (Groningen)
17-10-2018
10

Zeer attent en vriendelijk. Je wordt behandeld als klant en niet als nummer. Alle onderhoud wordt nauwkeurig en secuur uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met deze dealer.

Service
F. de Roos (Loppersum )
17-10-2018
10

Het is een gemoedelijk bedrijf, professioneel en service gericht. Ik ga altijd tevreden naar huis!

Service
Dhr. G. Kramer (Uithuizen)
11-10-2018
10

Fantastische service, een leenauto staat altijd klaar. Werkzaamheden worden snel en volgens afspraak uitgevoerd.

Service
C.Smid
11-10-2018
10

Alles perfect afgehandeld, vriendelijke mensen en auto schoon en gewassen weer afgeleverd.

Service
piet Wolters (Winsum(gn))
11-10-2018
8

Gevoels kwestie, geen klachten en betrouwbaar.

Service
Jan (Appingedam)
11-10-2018
9

Het is een goede garage, de service is prima is denk ik mijn 6e Toyota van Lantinga. Lekkere koffie, auto wordt gratis gewassen. Gratis leenauto, prijs valt altijd mee.

Service
Jaap Noordenbos (Delfzijl)
05-10-2018
10

Een dynamisch bedrijf , volop in beweging en zeer klantvriendelijk.

Service
G.H.Burema (Ten Boer)
05-10-2018
8

Hartelijke ontvangst geen lange wachttijden

Service
Joop Kok (Groningen)
26-09-2018
10

Betrouwbare garage, vriendelijk, hulpvaardig personeel.

Service
alkema (zuurdijk)
25-09-2018
8

Tot nu toe zijn ze zeer vriendelijk en hebben ze me goed behandeld.

Service
M.A.Bolt (Uithuizen )
19-09-2018
10

Mensen met kennis van zaken en hulpvaardig .Een garage zoals een garage zou moeten zijn.

Service
Dhr. G.Hulst (Hoogkerk)
19-09-2018
8

Prettig familiebedrijf waar de klant belangrijk is. Ga na de beurten tevreden met een schone auto op weg. Over een (zeer) jonge leenauto wordt niet moeilijk gedaan.

Service
Anton Folkeringa (Appingedam)
19-09-2018
10

Vriendelijk personeel, deskundig geholpen, geen verrassingen in de kosten van de onderhoudsbeurt

Service
miranda zwik (appingedam)
13-09-2018
10

Ik kom er al jaren en ben altijd tevreden.

Service
Roelf Folkersma (holwierde)
13-09-2018
10

Zeer betrouwbare open dealer met uitstekende behulpzame monteurs

Service
Dhr. A. Pentinga (Delfzijl)
05-09-2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Correcte service en duidelijke uitleg gekregen over de verrichte werkzaamheden. Nadien zelfs nog een telefoontje gehad of wij als klant wel tevreden waren met de uitvoering van de werkzaamheden aan de auto, ik was hier zeer verbaast over.Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt. Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm tevreden ben met hoe garage Lantinga heeft gehandeld.

Service
H.A Kerstholt
05-09-2018
9

Correcte benadering, goede service, duidelijke afspraken. Kortom je weet waar je aan toe bent.

Verkoop
Stiena Schuitema (Delfzijl.)
31-08-2018
9

Goede Toyotadealer. Nemen de tijd voor je. Zeer tevreden.

Service
Dhr. Knot J.D. (Loppersum)
21-08-2018
7

Het zijn vakbekwame mensen bij Lantinga en er hangt een ontspannen werksfeer. wat beter moet is vooraf informatie verstrekken over de kosten die gemaakt moeten worden, ook met een kleine beurt voor de auto.En de kosten van een kleine (eerste) beurt viel mij tegen.

Service
H. Hemmes (uithuizen)
15-08-2018
9

Een goede garage waar je netjes wordt ontvangen met een kopje koffie en de auto wordt altijd netjes gewassen en uitgezogen (als service)

Service
Corry van der Laan (Uithuizen)
15-08-2018
10

altijd naar volle tevredenheid

Service
Mevr vd Werf (Bedum)
08-08-2018
10

Erg klantvriendelijk. Luisteren uitstekend naar de klant en daardoor wordt het probleem goed verholpen. Prijstechnisch vallen de kosten meestal mee. Er is telefonisch overleg mochten zich problemen voordoen die niet zijn voorzien en waardoor de reparatie duurder uitvalt

Service
Marten Boven (Hoogezand)
01-08-2018
9

Je wordt correct en op een plezierige wijze geholpen.

Service
Gerrit Talens (Winsum)
25-07-2018
10

Uitstekende service, prima bedrijf, vlot en zakelijk. Vriendelijk team. Afspraak is afspraak.

Service
Mw Stinissen
25-07-2018
10

Goede service en persoonlijk contact

Service
Dhr. P. van Dijk
25-07-2018
10

zeer goede garage goede service en afspraak is afspraak

Verkoop
w.smidt
24-07-2018
9

kan haast niet beter; showroom keurig verzorgd, direct koffie aangeboden en ga maar door

Service
J.R. Land
19-07-2018
9

Goede service en vriendelijke behandeling

Service
..Geert boonstra (Groningen)
16-07-2018
8

Gewoon goed

Service
J.Rensema (Appingedam)
12-07-2018
10

goede garage,goed personeel,komt afspraak na.

Service
Mulder (Middelstum)
11-07-2018
10

Uitstekende autobedrijf met prima service en zeer betrouwbaar

Service
Koos Velthuis (Usquert)
11-07-2018
10

Gedurende de vele jaren dat ik klant ben heb ik nooit negatieve ervaringen gehad.

Service
Mw. Doornbos (Siddeburen)
11-07-2018
10

Super klantvriendelijk. Goede service! Prima Autobedrijf.

Service
D.Kwakkel (Warffum)
09-07-2018
10

Klantvriendelijk, vakbekwaam, ter zake, goede en degelijke adviezen

Service
Joop. Oosterheerd. (Spijk.gr.)
09-07-2018
9

Laag drempelig en vertouwde behandeling.

Service
M (Uithuizermeeden)
28-06-2018
9

Klantgericht, kwaliteit

Service
Fred Slik (Groningen)
22-06-2018
9

Toyota dealer geeft de mensen de behandeling zo als ze zelf ook behandeld willen worden, een dikke 10 met een griffel.

Service
Joop Poelstra (Appingedam )
13-06-2018
9

Word altijd goed geholpen en de monteurs leveren goed werk

Verkoop
Kadijk
12-06-2018
10

zeer geschikt

Service
Geert (Winsum)
07-06-2018
10

Vriendelijk netjes en correct

Service
Klaas Wals (Delfzijl)
07-06-2018
8

vakkundig personeel en goede behandeling

Service
dhr.Lonsain (Mensingeweer)
06-06-2018
8

gewoon doorgaan.

Service
Albert Dijksterhuis (Warffum...)
06-06-2018
10

Zeer nette mensen en verstaan hun vak, hun rekening valt altijd mee.....

Service
G. Huisman (Groningen)
06-06-2018
10

De aankoop van mijn nieuwe Yaris verliep vorig jaar al heel goed. Voor het eerst een bezoek aan de werkplaats gebracht voor de eerste beurt. Dat verliep vlot. Vriendelijke medewerkers. De prijs was zelfs lager dan verwacht!

Service
A.Brontsema-Slob. (Uithuizen.)
06-06-2018
9

Staan altijd voor je klaar als je hen nodig hebt.

Service
Roger Johansson (Uithuizen.)
01-06-2018
10

Ik ben 100% tevreden met de service van Autobedrijf Lantinga V.O.F.

Service
Albert Rozeveld (Delfzijl)
24-05-2018
10

Ik ben nu al meer dan 13 jaar bij autobedrijf Lantinga en ben nog nooit teleurgesteld. Ze houden zich keurig aan de gemaakte afspraken. De mensen daar zijn erg vriendelijk en naar mijn mening ook kundig.Er is altijd bij meerwerk de afspraak dat ze eerst bellen en daar houden ze zich ook keurig aan.We worden na een beurt van de auto ook gebeld of we weer tevreden zijn, dit vind ik erg netjes.

Service
K.A.Hinichs Puister (Appingedam)
18-05-2018
10

heel geschikt en behulpzaam ook als je in de problemen zit, hebben mij geduldig de leenauto uitgelegd toen mijn man ernstig ziek was

Service
John
16-05-2018
10

Prima dealer service kan niet beter zeer tevreden

Service
H. Buhrman
14-05-2018
9

Erg plezierige, snelle en attente behandeling van de problemen van mijn auto.

Verkoop
dhr. G. Smid (Loppersum)
09-05-2018
9

vriendelijk en deskundig geholpen

Service
A.Hoogstra (Uithuizen)
09-05-2018
9

Bedrijf met een menselijk gezicht.

Verkoop
Jan Schiphuis (Nieuwolda)
02-05-2018
10

Uitstekende service!

Service
Jan Schiphuis (Nieuwolda)
25-04-2018
10

Uitstekende service.

Service
Judith Zijlstra
18-04-2018
10

Superservice en gewoon niks op aan te merken. Topgarage.

Service
henk medema (groningen)
18-04-2018
9

bij aankoop van een andere auto werd ik zeer correkt behandeld. al mijn vragen over de auto werden duidelijk verteld. ook in de werkplaats zijn ze vriendelijk.De direkteur eerlijke en gewone man iemand met hart voor de zaak.

Service
Henk Stel (Uithuizermeeden)
18-04-2018
9

De klant wordt vriendelijk ontvangen, keurig te woord gestaan en er wordt naar de klant geluisterd

Service
Siep Slagrr (Ezinge)
18-04-2018
10

11 professioneel, betrouwbaar qua kwaliteit en prijs. Zeer goede service en vriendelijke medewerkers en eigenaar

Service
Dhr. B. M. Willems (Bedum )
18-04-2018
10

Gastvrij en vriendelijk personeel. Mensen die met je meedenken.

Verkoop
w.kruizenga (bedum)
16-04-2018
10

vriendelijke en rustige verkoper , zeer beleefd .goede uitleg gaf goed advies .. was totaal niet opdringerig ,

Service
Dhr.M.De Haan. (Uithuizen )
12-04-2018
9

Vriendelijke mensen,correct geholpen,zeer behulpzaam,meedenkt.kortom fijne plezierige Dorps garage.

Service
Dhr Kornelis Terpstra.
09-04-2018
9

omdat we er zeer tevreden over zijn:,vriendelijk,bereid te luisteren en uitleg te geven als er iets niet goed begrepen wordt.Voelen ons op ons gemak bij Toyota Lantinga.

Service
Cokke Engelhart
05-04-2018
10

Zorgvuldige en adequate afhandeling afspraken. Zaak geeft verzorgde indruk. Personeel goed geschoold en geeft vertrouwen. Reparaties goed uitgevoerd, auto netjes schoon afgeleverd.

Service
M.G.Bakker
05-04-2018
9

goede betrouwbare garage

Service
T.e uiterwijk (Groningen)
04-04-2018
9

Je word hier keurigbehandeld

Service
Mevr. R.F.C.Mulder-Postma (Uithuizermeeden)
28-03-2018
10

Al jaren kopen wij een auto bij dit bedrijf en we zijn er al jaren zeer tevreden over.

Service
J. Wieringa (Zandeweer)
19-03-2018
8

is prima geregeld.

Service
\\leo Annaars (Usquert)
15-03-2018
9

De service is goed en je krijgt een kop koffie of 2 en een krant wat wil je nog meer.

Service
A. Meijerhof
07-03-2018
8

Correct en netjes en vriendelijk

Service
K.Dusseljee (Delfzijl)
07-03-2018
9

Ik ben gewoon tevreden over de afspraak, uitgevoerde werkzaamheden en aflevering. (de laatste keer de auto even gewassen.)mooi toch?

Service
F.H.Aué (Oldenzijl)
07-03-2018
10

Ik ben sinds 2005 of 2006 klant bij deze Toyota-dealer. mijn ervaringen met receptie en werkplaats maken dat ik zeer tevreden ben. Men denkt met me mee, bij onderhoud en -de zeldzame reparaties- wordt rekening gehouden met mijn portemonnee, tegenvallers worden tijdig gemeld. En...last but not least: de dealer houdt zich aan de vooraf gemaakte afspraken. Prima zaak.

Service
Stien Schuitema (Zoutkamp)
01-03-2018
8

nette werkplaat. afspraken komt men na. Goede wachtruimte. Fijne service

Service
mw. Zwaagman
28-02-2018
10

Vriendelijke medewerkers en alles wordt altijd correct en netjes afgehandeld.

Service
J.F.Bruins (Ten Boer)
28-02-2018
10

Zeer klantvriendelijk en transparant autobedrijf. Betrouwbaar.

Service
Roelf Folkersma (Holwierde)
21-02-2018
9

Op een uitstekende manier geholpen bij het vervangen van 2 voorbanden lekker vlot en keurige ontvangst

Service
Lammert Korendijk (Usquert)
16-02-2018
9

vriendelijk, snel, correct en keurig werk en daarnaast een goede service

Service
b kracht (nieuwbuinen)
07-02-2018
9

ik heb helemaal geen nevatieke punten

Service
Henk van Land (Leens)
07-02-2018
10

goede service,afspraak is afspraak,verder een nette zaak,kortom aan te bevelen aan iedereen,

Service
Dhr. I.F. Munstra (Groningen)
31-01-2018
10

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over deze garage. Een heel verzorgd bedrijf en vriendelijke bejegening.

Service
Anoniem
03-01-2018
8

Prima service en vriendelijke mensen. Je wordt altijd gebeld als er iets extra's moet gebeuren.

Service
E.D.Blokzijl (Spijk GN)
20-12-2017
10

Omdat alles correct is uitgevoerd en er een leenauto voor mij klaar stond toen ik de auto bracht.De reparatie's zijn goed uitgevoerd en de auto stond gewassen weer voor mij klaar.

Service
Doede Rijploeg (Uithuizermeeden)
14-12-2017
8

als je altijd een 10 geeft hoeft er niet meer worden nagedacht, en dat zou slecht zijn voor het bedrijf

Service
J.O.Jansen (Winschoten)
13-12-2017
9

worden altijd netjes en vriendelijk behandeld met een kop koffie.

Service
Twilhaar (Onderdendam)
07-12-2017
10

snelle en klantvriendelijk service.

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
06-12-2017
10

Zeer professionele garage waar de klant koning is en altijd klantgericht gedacht wordt. Zeer modern bedrijf waar ze je nooit laten staan.

Service
J.G. Damhof (Holwierde)
06-12-2017
9

Correct en prima service

Service
Anoniem
06-12-2017
8

klantvriendelijk, betrokken naar de klant toe. goede service

Service
Anoniem
01-12-2017
7

alles goed

Service
M de vries (Uithuizen)
29-11-2017
10

Zijn erg behulpzaam en klantvriendelijk Goed uitgevoerde reparaties Auto wordt keurig schoon afgeleverd

Service
H. Elzes (Pieterburen)
29-11-2017
10

Deskundige Toyota Dealer.Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.Ontvangst ruimte is relaxt en ongedwongen.Een echte aanrader.

Service
G.van der Laan (Farmsum)
29-11-2017
9

Toyota Lantinga prima adres met een nog beter automerk.

Service
Juus Toonder (Eelderwolde)
08-11-2017
9

Vakwerk, goede service en prima ontvangst en behandeling tijdens het wachten. De prijsafspraken kloppen altijd met de factuur.

Service
E. de Groot (Uithuizen)
08-11-2017
9

Een hele goede service. Er wordt meegedacht met de klant. Er is persoonlijke aandacht en betrokkenheid!

Service
Roger Johansson (Uithuizen)
08-11-2017
10

Je wordt altijd vriendelijk en behulpzaam behandeld. En de rekening valt nooit tegen. Die klopt altijd met de verwachtingen.

Service
Jaap Noordenbos (Delfzijl)
02-11-2017
9

Vakkundig en klantvriendelijk. Dynamische actieve sfeer in het bedrijf. En de koffie is lekker.

Service
w.udema (delfzijl)
02-11-2017
9

zeer tevreden over de behandeling

Service
Pieter Roffel (Zuidbroek)
01-11-2017
10

Om dat ik er altijd goed en vakkundig geholpen wordt.Als je binnen komt altijd een kopje koffie aan geboden krijgt .

Service
Platje (Bedum)
01-11-2017
10

Goed ontvangst deskundig personeel fijne wachtruimte ,altijd is de koffie klaar. Je voelt je daar klant en geen nummer.

Service
Klaas Smith (Usquert)
01-11-2017
9

vakkundig dienstverlening service

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Prettig betrouwbaar garagebedrijf

Service
T. Holtro
30-10-2017
9

Prima Toyota dealer

Service
mevr m.h. de bruin van nus
27-10-2017
9

hier wordt je nog als mens gezien , en ze zijn erg vriendelijk, goede service

Service
P.A.Prins (Loppersum)
26-10-2017
10

De service en de vriendelijkheid en de goede kennis van zaken doen ons steeds weer bij Toyota Lantinga uitkomen.

Service
Anoniem
19-10-2017
10

Fijne vriendelijke mensen bereid problemen op te lossen

Service
Koos Arends (Groningen)
11-10-2017
10

dik tevreden, nette behandeling en goed werk.

Service
Anoniem
02-10-2017
10

Omdat je er op kunt vertrouwen, dat als je een afspraak maakt, alles correct verloopt. Als het onderhoud langer duurt dan gepland, kun je altijd een leenauto meekrijgen.

Service
Diederik Geijtenbeek (Usquert)
29-09-2017
10

vanaf mijn eerste kennismaking bleek dit een prettig typisch Gronings bedrijf. geen loze praatjes of loze beloften. een afspraak is een afspraak waar beide partijen zich aan houden. ook buiten het bedrijf is de bejegening altijd vriendelijk en oprecht. de werkzaamheden aan mijn auto zijn altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
g.h.burema (ten boer)
27-09-2017
7

tot nu toe tevreden

Service
Anoniem
20-09-2017
6

De gang van zake is een bureaucratisch gebeuren met aan codes gekoppelde kosten ,die voor de klant volkomen ondoorzichtig zijn. En voor een volgende grote beurt zal ik zeker niet naar een Toyota dealer gaan.

Service
Anoniem
11-09-2017
8

correcte behandeling, leenauto voorradig.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

het is gewoon een prettige samenwerking

Verkoop
Anoniem
05-09-2017
10

persoonlijke aandacht en goede service

Service
Anoniem
04-09-2017
10

Uitstekende service.

Service
dhr. J.L. Stamhuis (Loppersum)
31-08-2017
10

duidelijke berichten van de mensen op de werkvloer voor wat voor werkzaamheden er zijn en moeten worden uitgevoerd.

Service
M. Hilbert
23-08-2017
8

Medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht. De service is uitstekend!

Verkoop
Wienand van Ringen (Groningen)
15-08-2017
10

Ik beoordeel Autobedrijf Lantinga te Uithuizen met een 10 omdat zij zeer klantgericht en -vriendelijk zijn en een zeer goede service geven.

Verkoop
g.l.alkema (nw. pekela)
09-08-2017
10

veel ervaringen opgedaan met autoverkopers, maar dit was het summum . zeer goed dus .zo zou het overal moeten zijn .

Service
Geert Sikkema (winsum)
02-08-2017
10

Zeer tevreden en goede service

Service
P.H. Wildeman (Appingedam)
02-08-2017
10

Toyota Lantinga is voor ons een uitstekend bedrijf. Helemaal geen klachten! We gaan er met plezier naar toe.

Verkoop
De heer D Guikema (Uithuizen)
02-08-2017
8

omdat het een goeie garage is

Service
Gerrit Talens (Winsum)
02-08-2017
10

Vriendelijk en correcte benadering, afspraken worden nagekomen. Daarnaast zorgt men ervoor dat ik met plezier kan blijven rijden.

Verkoop
Anoniem
27-07-2017
8

Goede service en aardige medewerkers

Service
ger roos (utrecht)
27-07-2017
9

Uitstekende garage met toegewijd en deskundig personeel

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Goede service en schoon en netjes en vriendelijke bejegening

Service
Janneke van der Lende (Haren (Gr))
26-07-2017
9

Autobedrijf Lantinga is een fijne en betrouwbare garage. Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij hen.Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en de bejegening is zeer klantvriendelijk.Zij denken goed met de klant mee en geven een prima service.

Verkoop
Anoniem
25-07-2017
9

Vriendelijk personeel, duidelijke prijzen, men kent je als klant goede service

Service
Sonja Brouwer (Wehe den Hoorn)
24-07-2017
9

Fijne garage, prettig personeel, komen afspraken goed na.

Service
J.de Vries (Delfzijl)
24-07-2017
7

mijn toyota auris is uitgerust met een meter die aangeeft wat er op het moment van rijden aangeeft wat hij verbruiktaan brandstof. sinds zijn laatste garagebeurt werkt deze meter niet meer correct. daarom is een 7 ruim voldoende.

Verkoop
G.F.Slik (Groningen)
18-07-2017
10

Het is een bedrijf waar je 100 % van op aan kan, Toyota is een merk waar ik 100% vertrouwen in heb.
Ik heb niet veel vertrouw meer in mensen maar in Toyota wel.

Service
J.A.W. Velthuis (Usquert)
17-07-2017
10

Ik ben al vele jaren (meer dan 40 jaar) klant en heb in al die tijd Toyota Lantinga ervaren als een betrouwbare garage met een uitstekende service.

Service
Anoniem
14-07-2017
9

betrouwbare garage / goede communicatie / acceptabele prijsstelling /

Service
P.J.Slob (Uithuizen)
13-07-2017
10

prima garage,vriendelijk en kundig personeel, afspraak is afspraak,wij rijden al meer als 25 jaar Toyota en altijd bij deze garage geweest.

Service
Anoniem
12-07-2017
8

Goed en betrouwbaar

Verkoop
Ab Reitsma (Spijk Gn)
12-07-2017
9

Al bijna 30 jaar vaste klant. Heel deskundig en respectvol.Tijdens, maar ook na garantieperiode oog en oor voor voor mij als klant. Staat altijd klaar.

Service
S.Slager
12-07-2017
10

Altijd vriendelijk geholpen, hulpvaardig en servicegericht, vakbekwame monteurs, in een keer vrijwel altijd goed, prima verhouding kwaliteit en prijs, nieuwe autos als leenauto. Door jarenlange relatie vertrouwensband ontstaan. Dus een uiterst betrouwbare dealer!

Service
Joop van Duuren (Uithuizen)
03-07-2017
10

De algehele behandeling en het onderhoud c/q reparatie van mijn auto is prima in orde; dus niets dan lof.

Service
mick bal (appingedam)
14-06-2017
9

gewoon goed en leuke mensen

Service
Diny Visch (Groningen)
14-06-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam, gratis leenauto, mijn wens is vervuld (extra geluid voor het verlichting, was het te zacht voor mijn slechthorendheid)

Verkoop
G. Huisman (Groningen)
07-06-2017
10

Ik ben uitstekend te woord gestaan door de verkoper. Duidelijke informatieverstrekking zonder 'mooie praatjes'; hij doet hij wat hij zegt (en meer dan dat). Ik heb een goede inruilprijs ontvangen en hij heeft zelfs nog geregeld dat ik een actiekorting kreeg (ik was te laat voor de ene actie en te vroeg voor de andere actie). Het kan niet beter!

Service
Anoniem
07-06-2017
9

Prima service. Duidelijke en correcte afspraken. Relatief gunstige prijzen. Leenauto wordt zonder extra kosten ter beschikking gesteld.

Service
G.Holt (Wirdum (GN))
31-05-2017
9

De benadering is vriendelijk, ophalen en terugbrengen van de auto geen punt.
Erg benaderbraar

Service
E. Losse (Zijldijk)
31-05-2017
9

Erg klantvriendelijk, vertrouwen in hun klanten(rekening wordt opgestuurd, auto werd zelfs een keer teruggebracht ), auto schoon opgeleverd,kundig personeel. Autobedrijf Lantinga is zeker een aanrader. Ik ben een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Ben erg tevreden over toyota lantinga

Service
Anoniem
31-05-2017
9

persoonlijk benadering halen zelfs de auto op

Service
Henk van komen
29-05-2017
8

Service, vertrouwen

Service
Anoniem
24-05-2017
9

goede service en vriendelijk personeel.
je wordt altijd gebeld als er een extra reparatie achter weg komt.

Service
Jan Dijkema (Appingedam)
24-05-2017
9

Lantinga is een betrouwbaar bedrijf, de reparatie worden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd, de mensen praten Gronings.
Men vraagt naar ons welzijn, we kennen elkaar al jaren.
Altijd een gratis leenauto, een keurige vrijwel nieuwe auto.
Men wenst ons goede reis, een grote bos bloemen bij aanschaf nieuwe auto
Mijn vrouw, en dat is zeer belangrijk, vindt dit een fijn bedrijf.
De volgende auto zal weer een Toyota zijn

Service
Albert Rozeveld (Delfzijl)
18-05-2017
10

De. Mensen daar houden zich keurig aan de gemaakte afspraken en zijn erg vriendelijk.

Service
Anoniem
18-05-2017
8

Zijn al jaren bij Lantinga ,nog steeds erg tevreden over de service /onderhoud .

Verkoop
Henk kooijinga (Winsum)
17-05-2017
9

Klantvriendelijk, en goede service

Service
dirk m. dijkstra (9902 hx appingedam)
11-05-2017
9

goede service voor de auto's, en goede service naar de klanten
en ik kwam er dertig jaar geleden ook al om mijn eerste toyota starled te kopen,
en later nog eens een

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
10

Kundig en aangenaam bedrijf met een goede sfeer en goede service.

Service
Anoniem
10-05-2017
8

gewoon goed

Service
Dick Bolt (Warffum)
03-05-2017
10

goede en vlotte bediening

Service
P Roffel (Zuidbroek)
03-05-2017
10

Omdat je er altijd goed behandeld wordt zowel met het wachten als de reparaties

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Men komt na wat men zegt

Service
A.Pranger (Warffum)
03-05-2017
10

Goede service en een de beschikbaarheid van een nette leenauto.
Klantvriendelijke behandeling.
Uitgevoerde werkzaamheden conform afspraak.
Rekening volgens prijsopgave

Service
Anoniem
28-04-2017
10

Uitstekende service

Service
J. Van den Born (Uithuizermeeden)
26-04-2017
8

Uitstekende behandeling. Alleen de bestelde sleutels deugen niet

Service
M.BAkker (Middelstum)
26-04-2017
9

Al jarenzeertevreden

Service
G_Venema _Arkema (Uithuizen )
19-04-2017
9

Ser vice is goed

Service
Arie en Truida Kremer. (Uithuizen)
19-04-2017
9

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Lantinga.

Service
Henk Stel (Uithuizermeeden)
19-04-2017
9

Capabele mensen, goede sfeer en uitstraling.

Service
Koos Arends (Groningen)
12-04-2017
9

correcte behandeling, goeie koffie en de auto na een beurt schoon en netjes afgeleverd.

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
05-04-2017
10

Prima garage. Goede prijs kwaliteit verhouding. H"Echt" familiebedrijf waar klant koning is, en de familie Lantinga staat voor het merk Toyota en de belangen van de klant. Afspraak = Afspraak.

Service
Anoniem
05-04-2017
8

vriendelijke mensen, behulpzame mensen, snelle en goede behandeling

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Net als de vorige bezoekjes aan de dealer is ook deze keuring weer uitstekend verlopen, goede service, uitleg en overleg over eventuele reparaties en zonder problemen een leenauto mee.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Bekwaam en heel klantvriendelijk!

Service
JJR Lietmeijer (Uithuizen)
16-03-2017
8

Goede service en je kan in het geval van spontane problemen direct langskomen voor reparatie. Altijd een leenauto beschikbaar en de eigen auto wordt schoon en soms gewassen thuisgebracht tenzij je de afspraak maakt dat je de auto zelf ophaalt. We zijn tevreden .

Verkoop
Ben Kremer (Groningen)
16-03-2017
9

Elke keer als ik een nieuw model zie kan ik hem vinden bij mijn dealer.
Zij zijn zeer vriendelijk tijdens het gehele aankoop en afleverproces van de auto.
Er wordt ruim de tijd genomen en de inruilprijs valt vaak mee.
De service is uitstekend en afspraak is afspraak.
Kortom een mooie Toyota aanschaffen: koop hem daar!

Service
P.Dingjan (Usquert)
08-03-2017
9

Altijd correcte en snelle betrouwbare service

Service
Anoniem
08-03-2017
8

omdat het een goeie garage is

Service
Oosterheerd (Appingedam )
08-03-2017
10

Vriendelijk,eerlijk, correct en komen gemaakte afspraken na.

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
9

Kundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Service
fam. Veemstra (Appingedam)
08-03-2017
10

zoals reeds vermeld: zeer klantvriendelijk, snel als er een beurt of reparatie moet plaats vinden.
De auto wordt gehaald en weer gebracht.

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
01-03-2017
10

Keurig nette werkplaats en showroom. Afspraak = afspraak. Ze gaan met de klant hun auto om alsof het hun eigen is. Ze gaan voor hun klanten door het vuur. Goede prijs kwaliteit verhouding. Auto schoon weer terug. Vakbekwame werknemers. Goed bereikbaar. Kortom voor een iedere aan te bevelen zaken met deze dealer te doen.

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Zeer klantvriendelijk, zoals wij tegemoet worden getreden over vragen die wij soms hebben!

Verkoop
Tom Baars (Eenrum)
15-02-2017
10

Men heeft kennis van zaken, geven goede service. Proefrit was uitstekend geregeld.

Verkoop
Jan Borchers (Delfzijl)
14-02-2017
9

Een goede garage en service.

Service
G.E.Vos (Delfzijl)
09-02-2017
8

correcte bejegening en afhandeling van onderhoud en /of reparatie/

Service
J.O.Jansen (Winschoten)
09-01-2017
10

We komen al enkele jaren met onze Verso bij Lantinga naar volle tevredenheid. Altijd vriendelijke mensen. Afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
28-12-2016
8

Zeer betrouwbaar adres met vakkundige mensen.

Service
Anoniem
21-12-2016
9

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel.

Service
W Heidekamp (Borgsweer)
01-12-2016
9

Ik heb zeer goede ervaringen met zowel het onderhoud,reparaties en aankoop/inruil van mijn auto.Het geeft mij een gevoel eerlijk,oprecht en kwalitatief optimaal te zijn behandeld.

Service
E.Kuiper (Warffum)
30-11-2016
10

Was zeer tevreden

Service
Anoniem
18-11-2016
9

Er worden goede afspraken gemaakt en dit gebeurt on overleg.
Vriendelijke mensen in een schone omgeving

Service
Rosita Kenter (warffum)
18-11-2016
9

Naast vakmanschap, sprake van plezierige bejegening en service (auto gewassen afgeleverd)

Service
Douwe Lap (Appingedam)
18-11-2016
8

Altijd goed

Service
J: Venekamp (Hoogkerk)
26-10-2016
8

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
14-10-2016
9

goede service vriendelijk en bekwaam personeel

Service
Abe Kampen (Middelstum)
28-09-2016
10

Een zaak waar vriendelijkheid en deskundigheid samen gaan. Informatieverstrekking is prima. Je voelt je thuis bij dit Autobedrijf. Van harte aanbevolen.

Service
P Roffel (Zuidbroek)
28-09-2016
10

Ze staan je altijd voor je klaar als je belt en na de beurt bellen ze ook nog of alles goed is verlopen

Service
Anoniem
01-09-2016
9

omdat ik zeer tevreden ben met mijn dealer

Service
Sikkema (winsum)
31-08-2016
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
10-08-2016
9

Een zeer net bedrijf met goede service

Service
G.P. Brendel (Appingedam)
10-08-2016
10

Optimale bedienung, de auto werdt zelfs bij mij thuis gebracht

Verkoop
Anoniem
25-07-2016
9

Zeer klantvriendelijk, goede en duidelijke uitleg.
Goede service.

Verkoop
D Bolt (Warffum)
19-07-2016
10

zeer goede service en vlot

Verkoop
Ben en Rosa Kremer (Groningen)
13-07-2016
9

We worden altijd ontvangen met koffie.
Tevens krijgen we een goede inruildeal en wat met toezegt komt men na.
Dik tevreden op naar onze volgende nieuwe aanschaf.

Service
Anoniem
06-07-2016
8

Omdat het gevraagde is uitgevoerd zodat de auto er weer voor een jaar tegen kan

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
8

netjes correct

Verkoop
Dhr. J.P. van Dijk (Winsum)
22-06-2016
10

zeer goede ervaringen mee en ook van anderen gehoord dat het goed beviel, zijn zeer betrokken en altijd bereid uitleg te geven.

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
15-06-2016
10

Een keurig nette garage waarbij de ondernemer er kort op zit. Afspraak = afspraak mentaliteit. Ze doen er alles aan om je als klant 100 % tevreden auto te laten rijden.

Verkoop
m.bal (appingedam)
09-06-2016
10

normale mensen zonder franjes,huiselijke sfeer

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Service is uitstekend .

Service
Albert Rozeveld (Delfzijl)
01-06-2016
10

Uitstekende service, vriendelijk en houden zich aan de afspraken. Als er duurdere reparaties nodig zijn wordt ik van te voren gebeld.

Service
hr pg adema (delfzijl)
26-05-2016
10

uistekende relatie door de jaren heen

Service
Anoniem
25-05-2016
9

Goede service, een prima behandeling en duidelijke communicatie. Een vertrouwde garage om je auto voor onderhoud naar toe te brengen!

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
9

Er is een goede en uitgebreide service geboden en men is ter zake kundig

Service
Roger Veldman (Ezinge)
04-05-2016
9

vriendelijk, familiebedrijf, geïnteresseerd in je vragen, adviseren voor misstappen, no nonsens, accuraat. Kennen hun klanten.

Service
Bert Siekmans (Delfzijl)
04-05-2016
9

Prima betrouwbare garage.

Service
H.Koning (Groningen)
02-05-2016
10

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20-04-2016
10

Betrouwbaar en netjes. De koffie is ook goed.

Service
L.K. Bos (Delfzijl)
20-04-2016
9

Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Gratis leenauto.
Afspraken worden correct nagekomen.
Auto wordt schoon en gewassen afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
20-04-2016
9

prima service

Service
Anoniem
20-04-2016
8

Ik geef hun een 8 (ruim voldoende) pragmatische werkwijze, vriendelijk in de omgang (niet overdreven), prettige "wacht-omgeving" etc.

Verkoop
Lubbers (Bedum)
20-04-2016
10

Waar de klant nog koning is

Service
W. van Ringen (Groningen)
20-04-2016
10

Top garage. Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. D. Geijtenbeek (Usquert)
13-04-2016
10

dealer is toegankelijk, weet wie ik ben en luistert prima naar mijn wensen. niets dan lof.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

het kan altijd gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien bij een grote beurt + APK. Bij deze dealer is dit zeer vakkundig met goede service hersteld!

Service
Anoniem
16-03-2016
10

Goede service. Alles klopt.

Service
Dhr. T.Vegter (Spijk GN)
16-03-2016
9

Het is een stabiele onderneming en een vertrouwd adres om een auto te kopen en te laten onderhouden.
Werknemers die passie hebben voor hun vak.

Service
Anoniem
09-03-2016
8

Gewoon goed.

Service
W.Zoestbergen
09-03-2016
10

Geen klachten.

Service
Anoniem
02-03-2016
10

aardige mensen die daar werken je kunt alles in goed overleg doen en een bakje koffie staat voor je klaar.

Service
Dhr. F.H Aué (Oldenzijl)
24-02-2016
10

Eigenlijk blijft er niets te wensen over. Snelle afspraak voor beurt, nieuwe en nette leenauto, tijdige informatie over de extra kosten en voor welke werkzaamheden. Op tijd was de wagen weer klaar. De rekening was overzichtelijk en begrijpelijk en kwam redelijk overeen met de te verwachten kosten..

Service
Anoniem
10-02-2016
9

Al ongeveer 30 jaar naar tevredenheid klant.

Service
Anoniem
03-02-2016
10

nooit problemen gehad en alles wordt correct uitgevoerd

Service
Jan van Wieren (Zoutkamp)
03-02-2016
10

Zeer tevreden, vriendelijke behandeling, correct werken.

Service
Jan Dijkema (Appingedam)
27-01-2016
9

Men spreekt Gronings, de reparatie wordt correct uitgevoerd, eventuele reparatie's worden doorgesproken.
een leenauto kosteloos mee, altijd op tijd klaar, vriendelijk personeel , ook de eigenaar en zoon zijn correct.

Service
Gerrit Talens (Winsum)
27-01-2016
10

Prima service. Maar vooral belangrijk: Men zorgt dat je blijft rijden!!!!

Verkoop
Dhr. K.Koop (Spijk GN)
25-01-2016
9

klantvriendelijk, prima service en oplossingsgericht

Service
Jurrien (Delfzijl)
20-01-2016
8

Afspraak maken heel erg flexibel. Precies volgens afspraak aan de beurt. Tijdens de beurt op de hoogte gebracht van een eventuele vervanging van een onderdeel (interieurfilter). Geen update van de routeplanner verkocht omreden dat ook de update ook al weer 10 maanden oud was. Koffie is goed.
Minpuntje: het tocht erg als je bij de koffietafel zit en de buitendeur gaat steeds open en dicht.

Verkoop
Dhr H.J. Veldman (Leens)
18-01-2016
10

Voorkomend en deskundig

Service
Ad Schuuring (Winsum)
30-12-2015
8

prima ontvangst door vriendelijk personeel

Service
Arie en Truida Kremer. (Uithuizen)
23-12-2015
8

wij zijn zeer tevreden over Kor Lantinga.

Service
Loes de Boer (Delfzijl)
23-12-2015
10

Zoals ik altijd al laat weten ( en nu dus voor de tweede maal over dezelfde onderhouds/reparatiebeurt ) ben ik uitermate tevreden over mijn dealer. Als mijn auto ergens goed behandeld wordt is dan het bij hem.

Service
Henk jansen (Uithuizen)
16-12-2015
10

Omdat dit bedrijf dat verdient. Zeer klantvriendelijk. Altijd oplossingsgericht. Goede prijs kwaliteits verhouding. Ze staan altijd klaar voor hun klanten. Ze gaan bij wijze van voor hun door het vuur. Erg goede contacten en relatie !

Service
Anoniem
16-12-2015
10

Goede service

Service
Anoniem
10-12-2015
9

goed geregeld nooit geen problemen

Service
Kornelis Terpstra (Hoogkerk-Groningen)
09-12-2015
9

Er wordt goed werk geleverd,je wordt er Heel vriendelijk behandeld en de service is uitstekend

Service
Juus Toonder (Eelderwolde)
09-12-2015
8

Duidelijkheid, eerlijk en behulpzaam

Service
Douwe Lap (Appingedam)
09-12-2015
8

altijd goed

Service
Anoniem
02-12-2015
8

Goede dienstverlening en aardige mensen

Service
Jan van den Born (Uithuizermeeden)
02-12-2015
8

Goede vriendelijk behandeling

Service
Koos Arends (Groningen)
02-12-2015
9

altijd prettig en vriendelijk ontvangen; de beurten en reparaties worden correct uitgevoerd en zo nodig staat er nette leenauto klaar.

Service
P Roffel (Zuidbroek)
02-12-2015
10

IKBEN ZEER TEVREDEN ALLES WORDT KEURIG EN NETJE UIT GEVOERD

Service
dhr. L.H.Helder (Bedum)
02-12-2015
10

Wordt altijd prima geholpen

Service
J.P. van Sloten (Pijnacker)
02-12-2015
9

men is uitermate betrouwbaar en service gericht. Kwaliteit van de werkplaats staat op een zeer hoog niveau.

Service
Anoniem
02-12-2015
10

klant vriendelijk goede servies

Service
Änne Bouwman (Oudeschip )
30-11-2015
10

Altijd goede Service. Leuk vriendelijke Personeel.

Service
J Lietmeijer (Uithuizen)
25-11-2015
10

alles 100%

Service
Anoniem
11-11-2015
9

Bij deze dealer wordt je altijd hartelijk ontvangen en is een betrouwbaar adres waar je krijgt wat je wordt toegezegd.

Service
Anoniem
11-11-2015
9

Bij deze dealer wordt je altijd hartelijk ontvangen en is een betrouwbaar adres waar je krijgt wat je wordt toegezegd.

Service
Anoniem
09-11-2015
8

(Heel) tevreden met de dealer, echter communicatie m.b.t. prijsopgave (vooraf) niet optimaal!

Service
Anoniem
05-11-2015
10

Altijd een vriendelijk ontvangst en een prima service door deskundige monteurs.

Service
Diedie Guikema (Uithuizen)
02-11-2015
8

omdat het een goeie dealer is

Service
H van land (leens)
28-10-2015
10

klantvriendelijk,altijd een goede inruil prijs voor mijn vorige auto,

Service
Dhr. R. Masson (Groningen)
28-10-2015
10

Zeer hulpvaardig en zeer klantvriendelijk

Service
groeneveld accountants (middelstum)
21-10-2015
9

goede en uitgebreide service

Service
Dhr.b.k.groenwold (Tenboer)
15-10-2015
8

Je wordt er correct behandeld wachttijd is kort je krijgt leen auto mee .
Het is netjes.

Service
G.Sikkema (Winsum)
14-10-2015
10

We zijn heel tevreden als er iets is eerst even overleg vervangende auto prima geregeld

Service
E.G.Braak (Eppenhuizen)
14-10-2015
10

Gezien de correcte en eerlijke service die er gegeven word

Service
Anoniem
07-10-2015
9

Correcte behandeling

Verkoop
Mevr. F. Balk-de Weert (Farmsum)
30-09-2015
10

Eerlijk, betrouwbaar en betrokken bedrijf

Service
Jan Borchers (Delfzijl)
30-09-2015
9

W
ij worden goed behandelt wij krijgen een leen auto mee .En Toyota is een prima Auto met geen problemen en een prima dealer

Service
G.P. Brendel (Appingedam)
11-09-2015
10

Ben heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Anoniem
11-09-2015
7

Fijne service: mijn auto wordt op mijn werk opgehaald door Toyota en aan het einde van de dag staat 'ie gewassen weer op de parkeerplaats!

Service
Anoniem
11-09-2015
9

klantvriendelijkheid, prettige servicer

Service
Anoniem
20-08-2015
9

zoals ik eerder heb aan gegeven ik wordt zowel door de directie als door het werkplaats personeel naar volle tevredenheid
behandeld

Service
Koos Arends (Groningen)
17-08-2015
10

betrouwbaar, klantvriendelijk en recht door zee

Service
Anoniem
17-08-2015
9

Vriendelijk personeel, fijne wachtruimte, je wordt snel en vakkundig geholpen en ze zijn flexibel in wijzigen van afspraken en/of gebruik van een leenauto. Prima service.

Service
JAN KERBOF (TERMUNTEN)
11-08-2015
10

Deze mensen zijn goed, in de koffie ook?

Service
Anoniem
06-08-2015
10

Bij de aankoop en prijsbepaling netjes behandeld.
Bij onderhoud gewoon factuur achteraf.
Uitleg door monteur correct.

Service
K.Harkema (groningen)
05-08-2015
10

Altijd zeer prettig geholpen en geen lange wachttijden en zeer leuke mensen.

Verkoop
Derk Stubbe en Corry Frik (Delfzijl)
05-08-2015
10

Persoonlijke benadering, kleinschalig, deskundig personeel, fijne sfeer. We voelden ons welkom. Kortom een hele fijne garage.

Verkoop
Anoniem
05-08-2015
10

Scherpe inruil
Goede service
Prettig contact

Service
Dhr .Albert Dijksterhuis. (Warffum. Groningen.)
29-07-2015
10

Ze komen hun afspraken altijd na.......

Service
F Dijkema (Uithuizen)
27-07-2015
9

Ben al jaren een tevreden klant

Verkoop
Anoniem
27-07-2015
10

Dealer betrouwbaar, goede service en vriendelijk.

Service
Dick Bolt (Warffum)
16-07-2015
10

goede, vriendelijke service verlening

Service
Aaldrik Menkema (Tjuchem)
15-07-2015
8

Prima behandeling en altijd even een vraag of alles naar wens is.

Service
Anoniem
15-07-2015
7

Contact met de verkoop-showroom is heel goed en persoonlijk,voorlichting van de werkplaats over de werkzaamheden en tijdsduur is voor verbetering vatbaar.

Service
N.dahler (Appingedam)
08-07-2015
9

Je wordt er prettig geholpen , zowel door receptie of de mensen van de showroom.
Ze doen wat ze zeggen.

Service
F Oldenburger Postma (Roden)
08-07-2015
10

Zowel de verkoper als de monteurs nemen de tijd voor jou.
En je voelt je daar echt klant en absoluut geen nummer.
Wij hebben in veel merken gereden maar deze garage is zeker voor ons een 10

Service
E. Bruinsma
08-07-2015
10

Dit is een dealer met oog voor detail en kwaliteit. Je wordt er altijd vlot en vriendelijk geholpen. Bij het plannen van de onderhoudsbeurt wordt rekening gehouden met je wensen en een leenauto is nooit een probleem. Na een onderhoudsbeurt, die altijd sneller klaar is dan je verwacht, krijg je de auto weer keurig schoongemaakt terug en dat is vrij uniek. De prijs is altijd keurig. Het personeel kent de klanten en de bejegening is prima; ze doen namelijk nèt dat stapje extra. Ik ben heel tevreden.

Verkoop
H Koopmans (Winsum)
06-07-2015
9

Zeer deskundige, vriendelijke en correcte verkoopadviseur. Zeer tevreden over de manier waarop de koop en de aflevering is gegaan. Men neemt uitgebreid de tijd voor uitleg en vragen. Geen overbodige poespas. Kortom een nuchter, prettig bedrijf.

Service
Rob Marks (Wildervank)
17-06-2015
8

Zeer klantgericht en correct inomgang met de klant. Goede service en je wordt tijdens het wachten goed verzorgd met koffie en gratis wifi. Mocht men tijdens de onderhoudsbeurt iets tegenkomen krijgt men gelijk goed advies. In overleg wordt de reparatie goed uirgevoerd. Niets dan lof voor deze Toyotadealer.

Verkoop
Abe Kampen (Middelstum)
17-06-2015
10

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt mee gedacht. Erg prettige omgang zowel voor, tijdens als na de aankoop van een auto bij autobedrijf Lantinga. Prima service. Kortom een aanrader!

Verkoop
Anoniem
17-06-2015
10

klantvriendelijk, zonder het zakelijke voor beide partijen uit het oog te verliezen

Service
Anoniem
17-06-2015
9

Vriendelijkheid gepaard met kennis van zaken; afspraak is afspraak!

Service
Anoniem
17-06-2015
9

goed en betrouwbare garage met vriendelijk personeel

Service
Westra (Ulrum)
17-06-2015
10

Ze zijn vriendelijk en ze doen hun werk goed

Verkoop
a knapper (groningen)
17-06-2015
8

duidelijkheid goedeuitleg,

Service
Martin Bolt (Uithuizen)
17-06-2015
9

zeer deskundig en behulpzaam een "aanrader".

Service
Anoniem
04-06-2015
9

het cijfer zegt genoeg dacht ik zo.

Service
Lubbers (Bedum)
03-06-2015
10

Service is top

Service
Anoniem
03-06-2015
10

afspraak duur prima verder goeie vakmaensen

Service
Anoniem
27-05-2015
8

Goede en betrouwbare service.

Service
Albert Rozeveld (Delfzijl)
20-05-2015
10

Alles ging keurig volgens afspraak, goede service en vriendelijk mensen.

Service
Anoniem
20-05-2015
9

lage prijzen van de auto's en goed inruilprijzen

Service
A.Meijer (Leens)
20-05-2015
10

wordt vakkundig en snel geholpen.

Service
Anoniem
18-05-2015
9

Prima receptie , worden zeer vriendelijk te woord gestaan
indien nodig staat er een Leen auto klaar
de auto is altijd op de afgesproken tijd gereed
ben zeer tevreden

Service
aenne Bouwman (Oudeschip)
18-05-2015
9

altijd goeie hulp, netjes en top Service

Service
Anoniem
13-05-2015
8

Omdat ze doen wat ze zeggen.

Service
Dhr J. Kok (Groningen)
13-05-2015
10

Technisch heeft men de zaak uitstekend op orde, terwijl men het gevoel heeft onder vrienden te zijn. Derhalve hebben we al 5 auto's bij deze garage gekocht.

Service
J.Dijkema (Appingedam)
13-05-2015
9

Zeer goede service, plezierige mensen, we zijn inmiddels bijna familie.
men praat Gronings, geen capsones, altijd een bijna nieuwe ruilauto bij een grote beurt GRATIS

Service
Anoniem
13-05-2015
8

Klantvriendelijk, niet overdreven, duidelijkheid omtrent de kosten van de onderhoud van mijn auto.

Verkoop
Anoniem
13-05-2015
9

goede voorlichting, keurige behandeling, aardige mensen die weten waar ze het over hebben

Service
Anoniem
04-05-2015
10

Zeer prettige garage, altijd vriendelijk en behulpzaam. Verder zoeken heeft voor ons geen zin, wij zijn zeer tevreden

Verkoop
Ben en Rosa Kremer (Groningen)
29-04-2015
9

Goede inruil en wij hebben het gevoel eerlijk voorgelicht te zijn.

Service
Roger Veldman (Ezinge)
29-04-2015
8

Vriendelijk accuraat familiebedrijf

Service
Jan Schiphuis (Nieuwolda)
29-04-2015
10

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Jan van Wieren (Zoutkamp)
29-04-2015
10

Jarenlang een tevreden klant

Service
Jaap Noordenbos (Delfzijl)
29-04-2015
8

Vergeleken met mijn eerdere dealer is deze dealer een klasse beter op het gebied van vakmanschap en klantvriendelijkheid.

Service
C.Platje (Bedum)
29-04-2015
10

De uitstekende service klantvriendelijkheid, zowel receptie eigenaars en monteurs

Service
Geertsema (Uithuizen)
08-04-2015
8

Goed uitsraling

Service
Anoniem
08-04-2015
8

Met deze Toyotadealer nog een vrij korte relatie, auto slechts 1 onderhoudsbeurt gehad; tot dusverre cijfer 8
Gelet op de positieve ervaringen zit er een hoger cijfer in het vat!

Service
Klaas Smith (Usquert)
08-04-2015
8

klantvriendelijk, goede service. prettige contacten

Service
Henk Jansen (Uithuizen)
08-04-2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer en hun personeel. Afspraak = Afspraak. De slogan we komen er altijd uit is zeer van toepassing op onze jarenlange relatie.

Service
mevr. vd laan (westernieland)
08-04-2015
9

een fijne sfeer waar je je gelijk welkom voelt,aardige mensen met humor
en snelle duidelijke afspraken

Service
Anoniem
02-04-2015
9

Klantvriendelijk, altijd overleg, goede service.

Verkoop
Lambertus Huizing (Loppersum)
01-04-2015
10

Staan altijd klaar. Prettige ontvangst. Persoonlijke benadering. Goed bereikbaar.

Verkoop
frans (emmen)
01-04-2015
10

correcte behandeling een een duidelijke offerte
Deskundige uitleg en benadering

Service
hr.T.Vegter (Spijk)
01-04-2015
9

Dealer is een goed en correcte onderneming

Service
Dhr A.M.Spoelman (Usquert)
30-03-2015
10

vanaf het moment dat ik bij lantinga binnenkwam zijn wij altijd correct behandeld vriendelijk ontvangen en altijd een luisterend oor .

Service
Jacob Pieter Korthuis (Delfzijl Biessumerwaard 5 ,9931 E A)
25-03-2015
8

Alles word correct afgehandeld

Service
Jan van den Born (Hefswal)
25-03-2015
7

goede diensrverlening

Verkoop
H.Janssens (Delfzijl)
16-03-2015
9

De dealer komt over als een betrouwbare service gerichtpersoon die altijd voor je klaar staat.

Service
kruizinga j (groningen)
12-03-2015
8

prima garage word prima geholpen

Service
Anoniem
11-03-2015
8

Prima service, zeer klantvriendelijk, uitstekende vaklieden.

Service
Piet Koster (Groningen)
11-03-2015
9

Je wordt hier heel prettig behandeld, geen mooie praatjes maar gewoon, de klant voelt zich ook echt klant en geen nummer.

Service
D Guikema (Uithuizen)
09-03-2015
8

omdat ze altijd correct en vriendelijk zijn

Verkoop
Stien Schuitema (Zoutkamp)
04-03-2015
9

zeer klantvriendelijk
deden moeite om het mij gevraagde model te kunnen leveren.
duidelijk uitleg van de mogelijkheden die er op de nieuwe auto zaten.

Verkoop
Tiemen van der laan (Middelstum)
04-03-2015
10

ik ben zeer tevreden en zeer goed geholpen en al mijn vragen zijn beantwoord

Service
Anoniem
04-03-2015
10

Correcte behandeling,vervangend vervoer en thuis gepoetste auto terug.

Service
Anoniem
04-03-2015
10

de service is uitstekend

Verkoop
Anoniem
04-03-2015
10

Wat mij aansprak was de persoonlijke benadering, meteen al bij binnenkomst in de showroom. Het meedenken was goed, ook het navragen of er een handelaar belangstelling had voor mijn oude auto. Het ophalen, en de uitleg van de nieuwe auto was ook prima. En tenslotte werd er ook gezegd, dat u mij graag als klant wilde hebben. Kortom: ik ben erg tevreden!

Service
Janke Stol (Losdorp)
25-02-2015
10

Goed opgeleid en technisch zeer bekwaam personeel

Service
F.H.Aué (Oldenzijl)
25-02-2015
10

Met een zestien jaar oude Toyota Picnic verlopen contacten natuurlijk hoofdzakelijk via de receptie en werkplaats. De communicatie over beurten is optimaal. Er wordt met je meegedacht! De auto kan gehaald en gebracht worden als je daarom vraagt. Als je hebt afgesproken te wachten tijdens onderhoud, krijg je onmiddellijk een -nieuwe- leenauto ter beschikking als de afspraak langer gaat duren dan verwacht. Onnodig te zeggen dat de koffie en een krant het wachten veraangenaamt.

Service
Anoniem
25-02-2015
9

Nette zaak En tevreden over de gang van zaken en auto is weer netjes en schoon

Service
Anoniem
23-02-2015
9

Goede service, duidelijke taal, afspraken worden nagekomen en gaan net wat verder dan verwacht.

Service
Aries Sibma (Thesinge)
18-02-2015
10

Deze dealer staat sinds 1978 voor mij klaar tegen een goede prijs en kwaliteits norm, een voorbeeld voor menig dealer.

Service
J.O.Jansen (Winschoten)
18-02-2015